Burnoje tirpstantis desertas.

Gaminimo eiga

Kiaušinius plakame su cukrumi, kol masė padvigubės ir taps grietinės tirštumo. Per 3 kartus atsargiai įmaišome persijotus miltus, sumaišytus su kakava. Maišome, kad neliktų sausų miltų. Įmaišome pieną ir aliejų.

Į kepimo formą supilame tešlą ir kepame 180 C orkaitėje apie 15-20 min. Biskvitą paliekame formoje atvėsti.

Želatiną užpilame 100 ml. šalto virinto vandens ir paliekame išbrinkti. Išplakame jogurtą, maskarponę ir pusę cukraus. Padaliname masę pusiau į du dubenius. Ant vandens garų vonelės ištirpiname šokoladą, atvėsiname ir supilame į vieną pusę masės, gerai išmaišome.

Išplakame iki standumo grietinėlę su likusia puse cukraus, padaliname per pusę ir įmaišome pusę į šokoladinę masę, kitą pusę į maskarponės/jogurto masę. Atsargiai išmaišome.

Ant nedidelės ugnies ištirpiname želatiną. Vėlgi - pusę želatinos pilame į šokolado masę, kitą pusę - į maskarponės kremą. Viską atsargiai išmaišome. Jei kremai labai skysti, palaikome juos šaldytuve, kol pradės truputį stingti.

Biskvitą paliekame formoje, kurioje kepėme. Pilame ant biskvito šokoladinį suflė. Išlyginame paviršių ir statome į šaldytuvą, kol sustings taip, kad galima bus pilti kitą sluoksnį.

Kai suflė sustingsta - pilame ant viršaus maskarponės/jogurto kremą. Statome į šaldytuvą, kol suflė galutinai sustings. Viršų pabarstome tarkuotu šokoladu. Skanaus!