Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
3
pakeliai
Sūdyti žemės riešutai
1
sauja
Sviestas
100
g
Žemės riešutų sviestas
4
šaukštai
Juodasis šokoladas
100
g
Kondensuotas pienas
1
indelis
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Sausainius sutrupinkite iki mažų gabaliukų (dalį sausainių sutrinkite iki trupinių).
2. Riešutus šiek tiek pasmulkinkite ir sumaišykite su sausainiais.
3. Sviestą išlydykite su šokoladu ir sumaišykite su kondensuotu pienu (šiluma kondensuotą pieną šiek tiek suskystins ir bus lengviau maišyti) ir riešutų sviestu.
4. Užpilkite ant sausainių ir gerai išmaišykite.
5. Suformuokite „dešrelę“, įvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porą valandų, kad sustingtų.
Atsiliepimai