Ingredientai

Kvietiniai miltai 2 stiklinės
Grikių miltai 1 stiklinė
Vanduo 100 ml
Druska pagal skonį
Grybai 500 g
Bulvės 500 g
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Smulkiai supjaustytus grybus (pavyzdžiui, pievagrybius) ir svogūnus apkepinti aliejuje ir uždengus truputį patroškinti. Bulves išvirti ir sutrinti. Sumaišyti su grybais, pagardinti pipirais, druska.

Užminkyti tešlą, plonai iškočioti ir pjaustyti kvadratėliais arba skridinėliais. Į vidų dėti įdaro ir kruopščiai užspausti kraštelius. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 10 minučių, kol iškils į paviršių. Patiekti su grietine ar sviesto, grietinės ir žalumynų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai