Ingredientai
Gaminimo eiga
Ryžius išvirkite ir atvėsinkite.
Svogūną smulkiai supjaustykite, česnaką išspauskite, batono riekeles užpilkite pienu ir sutrinkite.
Visus produktus tefteliams (išskyrus maltus džiūvėsius) sumaišykite ir gerai suminkykite.
Lipdykite vieno-dviejų kąsnių kotletukus, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Kotletukus sudėkite į kepimo indą.
Morką sutarkuokite ir sudėkite kepti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite kol svogūnas ims gražiai geltonuoti.
Suberkite miltus ir maišant kepkite porą minučių.
Įpilkite sultinio ir išmaišykite.
Kai užvirs sudėkite grietinę, įpilkite grietinėlės, suberkite paprikų miltelius ir išmaišykite.
Kai padažas sutirštės apipilkite juo kotletukus.
Kepimo indą dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.