Ingredientai
Kiaušiniai
6
vnt.
Cukrus
50
g
Miltai
40
g
Vanilinis cukrus
1
žiupsnelis
Sviestas
3
šaukštai
Cukraus pudra
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 220 °C. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus išplakite, po truputį berdami cukrų. Trynius sumaišykite su 2 šaukštais išplaktų baltymų ir supilkite į išplaktus baltymus.
Ant viršaus pabarstykite miltų ir vanilinio cukraus. Tada miltus ir trynius greitai, tačiau atsargiai įmaišykite į baltymus.
Karščiui atspariame inde ištirpinkite sviestą ir į jį šaukštu vieną šalia kitos sukrėskite tris porcijas kiaušinių masės. Kepkite 4–8 min., kol pudingas parausvės. Išėmę iš orkaitės pabarstykite cukraus pudra ir iškart patiekite.
Atsiliepimai