Ingredientai
Sviestas
200 g
Cukraus
250 g
Miltų
250 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Vanilinio cukraus
1 pakelis
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Tofu
250 g
Nesaldinto sojų pieno
250 ml
Cukraus
75 g
„Nutella“ kremas
50 g
Vanilinio cukraus
1 šaukštas
Citrinos
1 vnt.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą sutepkite riebalais.
Paruoškite tešlą. Kambario temperatūros sviestą sudėkite į dubenį, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Elektriniu plaktuvu plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Po to po vieną įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į kiaušinių masę. Tešlą vientisu sluoksniu iškrėskite į skardą ir kepkite penkiolika minučių.
Kol tešla keps, paruoškite įdarą.
Tofu (sojų varškę) sumaišykite su sojų pienu ir sutrinkite tyrelę. Įmaišykite riešutų kremą, cukrų, žiupsnelį vanilinio cukraus, vienos citrinos tarkuotos žievelės ir sultis. Iškrėskite šią masę ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite gervuoges ir kepkite 40 minučių.