Ingredientai
Vištų šlaunelės
8 vnt.
Alyvuogių aliejus
4 šaukštas
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Citrinos
1 vnt.
Česnako
6 skiltelė
Baltas vynas arba vanduo
100 ml
Vištienos sultinys
300 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pabarstykite vištieną prieskoniais ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių po 3–4 min. Tada ją atidėkite į šalį.
Atskirai pakepkite ketvirčiais supjaustytus svogūnus, česnakus ir citrinas. Taip pat atidėkite į šalį.
Į tą pačią keptuvę įpilkite vyno ir sultinio, kaitinkite, kol užvirs. Pavirę 4–5 min., į padažą sudėkite vištieną su daržovėmis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite apie 35 min., kol vištiena iškeps.
Papuoškite čiobreliais ir patiekite su ryžiais ar mėgiamais makaronais.