Ingredientai

Cukraus 4 šaukštas
Vanilinio cukraus 1 šaukštelis
Razinos 2 šaukštas
Cinamono 0.5 šaukštelis
Porcijos: 4
Paprastai paruošiamas kreminis ryžių pudingas skanus tiek šaltas, tiek šiltas. Prie jo galite patiekti biskvitinių lazdelių.

Gaminimo eiga

Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu ir kelioms minutėms palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų.

Supilkite į puodą pieną ir, kai jis užvirs, suberkite cukrų.

Užvirinkite, sudėkite ryžius ir virkite ant nedidelės ugnies 20–25 minutes, kartkartėmis pamaišydami.

Kai ryžių masė bus vientisa ir puri, sudėkite vandenyje išbrinkintas razinas, vanilinį cukrų ir smulkiai kapotus graikinius riešutus.

Cinamoną galite suberti kartu su riešutais arba prieš pat patiekdami.