Ingredientai
Makaronai
400 g
Kiaulienos faršas
400 g
Sultinys
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Juodųjų pipirų
0.5 šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis
Raudonėliai (džiovinti)
1 šaukštelis
Pienas
600 ml
Kiaušiniai
3 vnt.
Porcijos: 4
Paprastas ir skanus patiekalas, jį mielai valgo vaikai.
Gaminimo eiga
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje pakepinkite maltą mėsą.
Sudėkite susmulkintą svogūną ir dar truputį pakepinkite.
Įberkite sutrintą sultinio kubelį, susmulkintas paprikas, pagardinkite
druska, pipirais, raudonėliais ir malta aitriąja paprika.
Makaronus sudėkite į keptuvę ir išmaišykite.
Kiaušinius suplakite su pienu, įberkite druskos ir pipirų.
Masę iš keptuvės perdėkite į sviestu išteptą kepimo formą, supilkite pieno plakinį ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių.