Ingredientai
Vištienos šlaunelių
8 vnt.
Bulvių
6 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
4 vnt.
Šviežių čiobrelių
5 šakelė
Vištienos sultinys
4 stiklinė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištų blauzdeles apibarstykite prieskoniais ir apkepkite ant gana aukštos ugnies svieste.
Bulves nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais.
Morkas nuskuskite ir supjaustykite stambiais šiaudeliais.
Vištų blauzdeles, bulves, morkas, juodąsias ir žaliąsias alyvuoges sudėkite į kepimo indą išteptą sviestu.
Užberkite druskos ir pipirų, įmeskite čiobrelio kelias šakeles ir užpilkite vištienos sultinio - tiek, kad tik tik apsemtų.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.