Ingredientai
Kiaušiniai
2 vnt.
Pienas
1 stiklinė
Cukraus
0.5 stiklinė
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Sausainių
1 pakelis
Juodasis šokoladas
50 g
Sviestas
200 g
Zefyrai papuošimui
4 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite ir supilkite į puodą.
2. Įdėkite sviesto, patrupinto šokolado ir kaitinkite, kol ištirps sviestas ir šokoladas.
3. Suberkite sutrupintus sausainius ir maišykite, kol masė sutirštės.
4. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite kiek pravėsti.
5. Įmaiškite susmulkintų zefyrų.
6. Atvėsusią masę susukite į maistinę plėvelę (prieš tai pyrago viršų galite apiberti susmulkintais zefyrais) ir dėkite į šaldytuvą.
7. Šaldytuve laikykite per naktį.