Ingredientai
Plekšnės
4 vnt.
SANTA MARIA citrininiai žuvies prieskoniai
4 šaukštelis
Cukraus
50 g
Spanguolės
200 g
Provanso žolelės
1 šaukštelis
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sudėkite nepjaustytas aitriąsias paprikas į orkaitę ir kepkite apie 20 minučių.
Nuvalykite plekšnes ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Sudėkite žuvis į orkaitę ir apibarstykite citrininiais žuvies prieskoniais.
Kepkite keletą minučių orkaitėje 180 °C temperatūroje.
Nulupkite, susmulkinkite svogūną ir kepkite aliejuje, kol jie dar bus kietoki.
Tada sudėkite spanguoles, įberkite cukraus, druskos ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.
Palikite atvėsti ir pagardinkite Provanso prieskoninėmis žolelėmis.