Ingredientai
Gaminimo eiga
Visų pirma pagaminamas kremas, nes jam ataušti reikia bent pusės arba visos valandos.
Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi ir kruopščiai sumaišyti su miltų bei krakmolo maišiniu.
Supilti į didesnį puodą storu dugnu. Kitame puode pakaitinti pieną beveik iki virimo (neužvirinti!).
Karštą pieną plona srovele supilti į išplaktų kiaušinių masę. Kaitinti ant silpnos ugnies ir nuolat maišyti, kol kremas taps tirštas kaip grietinė.
Nukelti nuo viryklės, įmaišyti vanilinį cukrų ir palikti aušti.
Tuo pat metu padalyti tešlą į penkias dalis ir visas jas gana plonai iškočioti.
Visus 5 papločius kepti atskirai 225 laipsnių orkaitėje po 5–7 minutes (kol švelniai paruduos). Vienas paplotis bus skirtas trupiniams.
Padėti ant padėklo pirmą paplotį ir užtepti ant jo 3 mm storio kremo sluoksnį.
Ant vieno papločio galima užtepti džemo.
Tęsti toliau ir pagaliau iš kremo bei trupinių padaryti ketvirtą, viršutinį, sluoksnį.
Ranka lengvai apspausti trupinius.
Įdėti tortą į šaldytuvą. Jį galima pagaminti anksti rytą ir valgyti, tarkim, vakare.