Ingredientai
Didesnių svogūnų
7 vnt.
Sviestas
3 šaukštas
Miltų
3 šaukštas
Mėsos sultinys
100 ml
Baltas sausas vynas
100 ml
Duonos džiūvėsėliai
6 sauja
Ementalio sūris
100 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir kepkite ant mažos ugnies svieste.
Kai gražiai pagels suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
Supilkite vyną, sultinį ir išmaišykite. Palaukite, kol užvirs ir sutirštės.
Pusę svogūnų mišinio supilkite į kepimo formą, užberkite džiovintų baltos duonos kubelių, vėl svogūnų ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.