Gaminimo eiga

1. Naudodami aštrų peilį, nupjaukite riebiąją mėsos dalį, stengdamiesi neįpjauti po ja esančios mėsos dalies.

2. File įdėkite į šaltą keptuvę taip, kad pjovimo vieta būtų apačioje ir pakepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai paruduos.

3. Tada mėsą sudėkite į kepimo indą pjautine dalimi į viršų.

4. Mėsos paviršių patepkite medumi, pabarstykite prieskoniais ir druska.

5. Kepkite orkaitėje 90 ºC temperatūroje apie 25 min.

6. Ištirpinkite cukrų keptuvėje storu dugnu, sudėkite kmynus ir kario pastą.

7. Vėliau supilkite granatų sultis ir sultinį.

8. Virkite ant žemos ugnies apie 25 min., kol liks apie 300 ml padažo.

9. Naudokite padažo tirštiklį (arba kukurūzų krakmolą, sumaišytą su šaltu vandeniu), kad padažas gautųsi tirštesnis.

10. Paskaninkite jį druska.