Ingredientai
Sluoksniuota tešla
500 g
Krevečių
200 g
Fetos sūris
200 g
Pienas
3 stiklinė
Kiaušiniai
8 vnt.
Virtų ryžių
1 stiklinė
Porcijos: 4
Šis prancūziškas pyragas skanus ir šaltas. Prie jo tinka majonezo ir grietinės padažas
Gaminimo eiga
Kepimo formą patepkite aliejumi, ją išklokite tešla (taip pat ir kraštus, tik palikite maždaug 1 cm nuo viršaus).
Formą maždaug 10 minučių įdėkite į šaldytuvą, tada kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 5–7 minutes.
Kiaušinius išsukite su pienu (masė turi būti vientisa).
Pagardinkite druska ir pipirais.
Į formą, ant tešlos, sudėkite krevetes, virtus ryžius ir fetos sūrį, apipilkite kiaušinių ir pieno mišiniu, apibarstykite kapotais krapais.
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.