Gaminimo eiga

1. Vištos krūtinėlę perpjaukite per pusę - turi gautis du kepsniukai (viso - 6).

2. Iš abiejų pusių pabarstykite pipirais ir druska.

3. Kepsnelius apvoliokite miltuose (švelniai papurtykite, kad nubyrėtų miltų perteklius).

4. Apkepkite kepsnelius įkaitintame svieste, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kad vištiena ne tik apskrustų, bet ir iškeptų.

5. Vištieną atidėkite į šoną.

6. Į tą pačią keptuvę supilkite vyną, citrinų sultis, įdėkite du šaukštus sviesto ir suberkite kaparėlius.

7. Kai užvirs po minutę apkepkite padaže vištienos kepsnelius iš abiejų pusių.

8. Sudėkite vištieną į serviravimo indą, tolygiai užpilkite padažą.