Gaminimo eiga

1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai per pusę, kad pasidarytų du ploni kepsniukai.

2. Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite muštuku.

3. Kiaušinius išplakite su druska, pipirais, smulkiai tarkuotu parmezanu ir labai smulkiai pjaustytomis petražolėmis ir kalendromis.

4. Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir įdėkite šaukštą sviesto.

5. Vištieną apvoliokite miltuose ir kiaušinių plakinyje.

6. Dėkite kepti į keptuvę. Ant vidutinės ugnies kepkite kiekvieną pusę po 4 minutes.

7. Vištieną išimkite, į keptuvę įpilkite balto vyno, išspauskite česnako, citrinos sultis ir įpilkite vištienos sultinio.

8. Kai užvirs įdėkite šaukštą sviesto.

9. Į keptuvę sudėkite vištienos kepsnelius ir kiekvieną pusę patroškinkite po minutę.