Ingredientai
Ievagrybių
20 vnt.
Aliejaus
1 šaukštas
Sviestas
1 šaukštas
Citrinų sultys
1 šaukštelis
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Malti džiūvėsėliai
1 šaukštas
Kietasis sūris
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.
Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.
Išmaišykite.
Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.
Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.