Ingredientai

Miltų 250 g
Grietinės 0.5 stiklinė
Romas 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Žagarėliai – neabejotinai vienas skaniausių desertų. Tokiam gardumynui negaila ir sugaišto laiko. Išvirusius žagarėlius apibarstykite cukraus pudra.

Gaminimo eiga

1. Visus produktus sudėkite į dubenį ir labai gerai išminkykite.

2. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

3. Tešlą iškočiokite iki 2-3 mm storio lakšto.

4. Išpjaukite delno ilgio rombus, įpjaukite per vidurį ir vieną kamputį perkiškite per įpjovą.

5. Virkite žagarėlius įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

6. Ištraukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

7. Apibarstykite cukraus pudra.