Ingredientai
Šilto vandens
140 g
Aliejaus
25 g
Svogūnas
1 vnt.
Pomidorų tyrės
2 v. š.
Fermentinio sūrio
50 g
Parmezano sūrio
50 g
Porcijos: 3
Susiruošusiems gaminti picą kviečiame išbandyti naminės picos tešlos receptą. Lengvas, o pakepus – traškus padas bus tikras maonumo garantas.
Gaminimo eiga
1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą, leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.
2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas, patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano (jo šiek tiek pasilikite) sūriais, sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.
3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu.