Ingredientai
Triušis
1 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 a. š.
Miltų
3 šaukštelis
Geltonos paprikos
0.5 a. š.
Alyvuogių aliejus
0.2 puodelis
Baltas vynas arba vanduo
0.3 puodelis
Kario pasta
1 a. š.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Salierų stiebai
1 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Triušį supjaustykite gabalais ir apvoliokite miltuose.
2. Apkepkite keptuvėje ant šlakelio aliejaus.
3. Į puodą sudėkite smulkintą saliero stiebą, svogūną, morką, triušienos gabalėlius, čiobrelius, pagardinkite druska, pipirais, paprikos milteliais ir užpilkite konservuotais pomidorais, kario pasta, baltu vynu.
4. Pagardinkite čiobreliais ir raudonėliais ir uždengus dangčiu dėkite į 190 C orkaitę ir troškinkite 1.5 val.