Ingredientai
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Kopūsto lapai
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Vištienos sultinys
1 gabaliukas
Imbieras
2 griežinėliai
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
1 šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Sriubos puode pakaitinkite aliejų. Suberkite baziliką, ciberžolę, kajeno pipirus, smulkintą svogūną ir česnaką. Viską sumaišykite ir pakepinkite kelias minutes.
2. Tada sudėkite susmulkintą papriką, kopūstą ir pakaitinkite maišydami maždaug minutę. Supilkite vištienos sultinį, įmeskite sutrinto imbiero ir užvirkite.
3. Išjunkite kaitrą ir į puodą įspauskite žaliosios citrinos sulčių, sudėkite jūros dumblių lapelius.
4. Leiskite 5 minutes pastovėti ir tada galite patiekti į dubenėlius.