Ingredientai
„Ramen noodles“ makaronai
1 pakelis
Šviežia anties filė
500 g
Česnakas
2 skiltelės
Citrinžolės stiebai
4 vnt.
Žaliosios citrinos
0.5 vnt.
Sojos padažas
1 šaukštas
Ryžių actas
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
2. Pasiruoškite sultinį.
3. Antienos krūtinėlę kepkite keptuvėje kol apskrus ir iškeps.
4. Į sultinį sudėkite smulkintą česnaką, citrinžolės stiebus, anties krūtinėlę. Pavirkite kelias minutes ir išimkite citrinžolės stiebus.
5. Į sultinį sudėkite makaronus, pilkite sojos padažą, ryžių actą, laimo sultis.
6. Sriubą supilstykite į 4 dubenėlius, sudėkite riekelėmis pjaustytą antieną, chalapos paprikos griežinėlius, smulkintas kalendras, dėkite išvirtus ir per pusę perpjautus kiaušinius, užberkite paprikos drožlėmis.
7. Ragaukite.