Ingredientai
Vištienos filė
250
g
Kokosų pienas
400
ml
Maltas imbieras
1
šaukštelis
Rudas cukrus
1
šaukštelis
Žuvies padažas
3
v. š.
Grūsta aitrioji paprika
žiupsnelis
Šviežios petražolės
žiupsnelis
Jei dar nebandėte, būtinai paragaukite vištienos sriubos su kokosų pienu. Pikantiško skonio sriuba nustebins savo turtingais poskoniais. Vištienos sriuba su kokosų pienu – maža šventė jūsų virtuvėje.
Gaminimo eiga
1. Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
2. Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingridientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
3. Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.