Ingredientai
Grikiai
200 g
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Sūdyta lašiša
200 g
Vyšniniai pomidoriukai
1 sauja
Avokadas
1 vnt.
Avokadas
1 vnt.
Ilgavaisis agurkas
1 vnt.
Porcijos: 1
TV laidoje „Delfi rytas“ atlikėjas Jurijus Veklenko gamino itin gardžias salotas. Išbandykite ir jūs!
Gaminimo eiga
1. Grikius išverdame ir paliekame ataušti.
2. Gabaliukais supjaustome lašišą, agurką. Vyšninius pomidorus supjaustome į keturias dalis. Svogūnų laiškus ir krapus - smulkiai. Svogūną pjaustome plonais žiedeliais.
3. Grikius, lašišą ir daržoves suberiame į dubenį, ant viršaus užbarstome feta sūriu.
Patarimai:
* Vietoj grikių galima dėti 200 g grūdėtos varškės. Taip pat labai skanu.