Gaminimo eiga

1. Nuluptą moliūgą susmulkinkite vidutinio dydžio kubeliais, morką supjaustykite griežinėliais, svogūną – stambesniais gabalėliais, česnaką – plonais griežinėliais, susmulkinkite saliero stiebą. Kiaulienos mentę supjaustykite stambiais kubeliais.

2. Į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite kepti pjaustytą kiaulieną, įberkite druskos, juodųjų pipirų, įdėkite rozmarino šakelių, česnaką ir viską išmaišykite. Sudėkite kepti likusias daržoves, įdėkite sviestą ir išmaišykite.

3. Sviestui pradėjus karamelizuotis pilkite raudonojo vyno arba spanguolių sulčių. Užvirus sumažinkite kaitrą ir palikite 1 valandai troškintis.

4. Tada į puodą sudėkite brokolius ir uždengus palikite pasitroškinti dar 10 minučių. Pabaigoje sudėkite kalendrą.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

Atgal į Recetų receptai