Ingredientai
Moliūgai
1 vnt.
Ievagrybių
4 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 skiltelės
Petražolės
3 šakelės
Balzaminis actas
2 v. š.
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Šviežių čiobrelių
2 šakelės
Mėgstamų salotų
1 saujelė
Fetos sūris
60 g
Gaminimo eiga
1. Moliūgą perpjaukite pusiau ir išskobkite sėklas, pievagrybius padalinkite į keturias dalis, svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite, petražoles supjaustykite.
2. Į dubenį sudėkite pievagrybius, petražoles, svogūnus, česnakus, įpilkite balzaminio acto ir 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite.
3. Į skardą dėkite moliūgo puseles, apšlakstykite 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska bei juodaisiais pipirais. Ant moliūgų dėkite čiobrelius ir daržoves.
4. Skardą dėkite į 180 °C temp. orkaitę ir kepkite 40 min. Patiekite su salotų lapeliais ir fetos sūrio gabalėliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG