Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Geltonos paprikos
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Veršienos
400 g
Rozmarinai
2 šakelės
Šviežių čiobrelių
2 šakelės
Bazilikai (žali)
1 sauja
Makaronai
300 g
Kietasis sūris
50 g
Gaminimo eiga
1. Svogūnus, česnakus ir paprikas susmulkinkite, morkas sutarkuokite. Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą veršieną ir apkepkite nuolat maišant, kol mėsa paskrus. Įberkite druskos ir pipirų.
2. Veršienai iškepus, sudėkite smulkintas daržoves, prieskonines žoleles ir permaišius kepkite, kol daržovės suminkštės, sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite druskos ir troškinkite apie 20 min.
3. IKI makaronus išvirkite sūdytame vandenyje, kiek nurodyta ant pakuotės.
4. Į lėkštę sudėkite virtus makaronus, veršienos troškinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG