Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Konservuotos pupelės
400 g
Petražolės
1 sauja
Acto
1 v. š.
Aliejaus
4 v. š.
Gaminimo eiga
1. Papriką, mėlynąjį svogūną, supjaustykite kubeliais, aitriąją papriką – griežinėliais.
2. Aitriąją ir paprastą paprikas kepkite keptuvėje maišydami, kol pasidarys minkštos 4–6 min.
3. Į indą dėkite konservuotas pupeles, keptas paprikas, pjaustytą mėlynąjį svogūną, pjaustytas petražoles, įpilkite acto ir aliejaus. Pagardinkite kalendromis, druska, pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG