Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Smulkintą triušieną supjaustykite smulkiais kubeliais ir marinuokite muskato prieskoniais, kmynais, rūkyta paprika, druska, pipirais ir malta kalendra.
2. Triušieną dėkite kepti į keptuvę su čili pipirų skonio rapsų aliejumi, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į keptuvę, viską gerai pakepkite ir retkarčiais pamaišykite.
3. Svogūnų laiškus supjaustykite stambiomis dalimis, sluoksniuotą tešlą iškočiokite. Į kepimo formą klokite tešlą.
4. Kiaušinius išplakite, pilkite padažo su rūkyta paprika, dėkite džiovintų raudonėlių, pieną ir grietinėlę, gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
5. Ekologišką sūrį be laktozės susmulkinkite. Į kepimo formą, išklotą tešla, dėkite keptą triušieną, sūrį, pjaustytus svogūnų laiškus, plaktus kiaušinius. Skardelę uždenkite folija ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min., nuimkite foliją ir pakepkite dar 5 min.
Receptu dalijasi Alfas Ivanauskas.