Ingredientai
Agurkai
2 kg
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Kapotų svogūno laiškų
2 vnt.
Sojų padažas
2 v. š.
Ryžių actas
1 v. š.
„Sriracha“ padažas
0.5 a. š.
Cukraus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Agurkus, IKI aitriąją papriką, česnako skiltelę supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, pilkite sojų padažą, ryžių actą, „Sriracha“ padažą, berkite cukrų, viską gerai išmaišykite.
3. Pagardinkite svogūnų laiškais ir apibarstykite sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG