Ši trinta moliūgų sriuba labai labai patiko. Obuoliai ir grietinėlė suteikia sriubai labai švelnų skonį, bei kartu su visais prieskoniais sudaro puikų visų ingrieientų derinį. Trinta moliūgų sriuba – viena gardžiausių!

Gaminimo eiga

1. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname, kol gražiai pagelsta. Sudedame kubeliais pjaustytus obuolius. Patroškiname, kol obuoliai pradeda minkštėti.

2. Dedame viską į puodą, kuriame supiltas sultinys.

3. Toje pačioje keptuvėje patroškiname moliūgą, kol jis pradės minkštėti.

4. Dedame jį į puodą su sultiniu. Suberiame visus prieskonius, cukrų, druską, ir verdame, kol moliūgas išverda.

5. Tada sudedame susmulkintą česnaką, supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies. Sutriname sriubą blenderiu.