Ingredientai
Menkių filė
3 vnt.
Menkių filė
3 vnt.
Žuvies prieskonių
1 a. š.
Kiaušiniai
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Menkės kepsneliai su sūriu tiks ir lengvai vakarienei. Ypač jei valgysite juos su ryžiais. Nesudėtingai paruošiami menkės kepsneliai visada sulaukia pasisekimo.
Gaminimo eiga
1. Menkių filė gabalėlius apibarstykite žuvies prieskoniais, pipirais ir druska. Palikite pasimarinuoti 20 minučių.
2. Išplakite kiaušinį žuvies apvoliojimui.
3. Sutarkuotą morką ir susmulkintą raudonajį svogūną pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir trumpai apkepkite. Apkeptas daržoves sukrėskite į dubenį.
4. Menkių filė pamirkykite kiaušinio plakinyje ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
5. Apkepkite iš vienos pusės, apverskite ir ant iškeptos pusės uždėkite keptų daržovių ir užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.
6. Kepkite dar apie 5 minutes.