Ingredientai
Aliejaus
3 v. š.
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Aitriosios paprikos
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Natūralios pomidorų pastos
2 v. š.
Jautienos sultinys
1.5 l
Kuminai
1 a. š.
Aitriųjų paprikų dribsnių
1 a. š.
Konservuoti kukurūzai
140 g
Kietasis sūris
5 v. š.
Bazilikai (žali)
1 saujelė
Atvėsus orams išsivirkite aitriosios sriubos. Soti, tiršta sriuba neabejotinai patiks kiekvienam. Išvirusią aitriąją sriubą patiekite su tarkuotu sūriu.
Gaminimo eiga
1. IKI jautienos faršą apkepkite įkaitintame aliejuje apie 5–7 min.
2. Papriką, IKI ŪKIS svogūnus, česnaką ir aitriąsias paprikas susmulkinkite. Morkas sutarkuokite.
3. Smulkintas daržoves kepinkite su faršu 5 min., kol suminkštės. Berkite druskos, pipirų.
4. Supilkite konservuotus pomidorus, pomidorų pastą ir jautienos sultinį. Troškinkite apie 45–60 min.
5. Sudėkite prieskonius, konservuotus kukurūzus, pupeles ir patroškinkite dar 15 min.
6. Išvirusią aitriąją sriubą patiekite su tarkuotu sūriu ir bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG