Ingredientai
Bulvių
5 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Sviestas
50 g
Ievagrybių
2 vnt.
Pienas
0.5 stiklinės
Kiaušiniai
1 vnt.
Grietinės
2 v. š.
IKI česnakų laiškų
1 šaukštas
IKI česnakų laiškų
1 šaukštas
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Bulves ir svogūną sutarkuokite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą.
* Pievagrybius susmulkinkite ir apkepkite svieste apie 2–3 min.
* Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite pieną ir užvirinkite.
* Pievagrybius su pienu supilkite į bulvių tarkį. Įmuškite kiaušinį. Gerai išmaišykite.
* Gautą masę supilkite į kepimo indelius ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 40 min.
* Iškeptą kugelį pagardinkite grietine, smulkintais česnakų laiškais ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG