Ingredientai
Ridikėliai
1 sauja
Česnako
2 skiltelės
Sviestas
30 g
Šparaginių pupelių
2 saujos
Citrinos sulčių
1 v. š.
Fetos sūris
50 g
Kedrinių pinijų
1 v. š.
Kalendrų lapelių
1 saujelė
Porcijos: 1
Kai norisi sotaus, bet gaivaus patiekalo, ruoškite keptas šparagines pupeles su ridikėliais ir riešutais. Užtruksite vos 10 minučių. O šparaginės pupelės su riešutais tikrai visiems patiks.
Gaminimo eiga
* Ridikėlius perpjaukite pusiau, česnaką susmulkinkite.
* Keptuvėje išlydykite sviestą. Į jį sudėkite ridikėlius ir smulkintus česnakus.
* Pakepkite 1–2 min. ir sudėkite šparagines pupeles.
* Pagardinkite druska ir citrinos sultimis. Patroškinkite dar 2 min.
* Sudėkite į lėkštę. Ant viršaus dėkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį, pagardinkite pipirais, apibarstykite kedrinėmis pinijomis ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG