Traškiai keptos tortilijos puikiai dera su moliūgų humusu. Moliūgų humusas yra unikalus tradicinio humuso variantas, kuriame yra skrudintų moliūgų tyrės. Šis užkandis tinka vakarėliams, iškyloms ir kasdieniams užkandžiams.

Gaminimo eiga

* Tortilijų paruošimas: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus.

* Supjaustykite tortilijas į ketvirčius.

* Į vidutinį dubenį sudėkite tortilijas, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

* Tolygiai sudėkite tortilijas ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite juos 5-8 minutes. Apibarstykite traškučius Maldono druska.

* Humuso paruošimas: sudėkite visus ingredientus į virtuvinį kombainą. Trinkite, kol gausite vientisą konsistenciją. Jei reikia, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus.

* Šis užkandis tinka vakarėliams, iškyloms ir kasdieniams užkandžiams. Tortilijas laikykite sandariame inde sausoje vėsioje vietoje iki 4-5 dienų.

* Laikykite humusą šaldytuve sandariame inde iki 3-4 dienų.