Ingredientai
Obuolių ir slyvų krepšeliai ne tik labai gražiai atrodo. tai labai gardūs pyragaičiai. Obuolių ir slyvų krepšeliai puikiai tiks prie rytinės kavos arba kaip desertas vakarienei.
Gaminimo eiga
* Paruoškite įdarą: kuo ploniau susipjaustykite obuolius ir slyvas griežinėliais. Suberkite į dubenį. Pagardinkite cinamonu, ruduoju cukrumi ir citrinos sultimis. Leiskite 10 minučių susigerti skoniams.
* Formuokite ir kepkite krepšelius: tešlą horizontaliai padalinkite į 3 lygias dalis. Ištepkite skysčiu, kuris susidarė dubenyje nuo slyvų ir obuolių.
* Pradėkite dėlioti slyvas nuo vieno krašto – per 4 pirštus.
* Tada palei kraštelį dėliokite obuolius.
* Užklokite obuolius ir slyvas su kitu tešlos kraštu.
* Suvyniokite krepšelį, kad gautųsi spiralė.
* Kepkite 30-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
* Po kepimo leiskite krepšeliams pravėsti.