Ingredientai
Gaminimo eiga
* Dideliame puode pakaitinkite alyvuogių aliejų ir suberkite kepti: svogūnus, česnakus, porus ir čiobrelį. Kepkite 5 minutes, kol gražiai apskrus.
* Į puodą sudėkite supjaustytą saliero šaknį. Kepinkite apie 5-7 min., kol daržovės pradės minkštėti ir išskirs aromatą.
* Supilkite vištienos sultinį. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir leiskite virti apie 20-25 minutes, kol daržovės bus minkštos.
* Išimkite čiobrelį ir įdėkite grietinės.
* Sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Jeigu sriuba tirštoka, įpilkite daugiau sultinio ar grietinėlės.
* Serviruokite sriubą dubenėlyje, užtarkuokite čederio ir pabarstykite šviežiai kapotų petražolių.
* Sūrio skrebučiams įkaitinkite orkaitės iki 180 laipsnių Celsijaus .
* Užtepkite sviesto ant duonos ir sudėkite juos į kepimo skardą.
Užtarkuokite čederio sūrio.
* Kepkite orkaitėje 5 minutes su grilio funkcija, kad sūris apskrustų.
* Mėgaukitės kartu su sriuba.
* Pilnai atvėsusią sriubą laikykite šaldytuve 2-3 dienas nuo pagaminimo.