Šie morkų blyneliai paruošiami itin paprastai. Visa gardaus patiekalo paslaptis – gardus ir itin čia derantis naminis tahini padažas. Beje, tahini padažą galite naudoti ne tik prie morkų blynelių – jie tinka salotoms, daržovių patiekalams, košėms gardinti.

Gaminimo eiga

* Nuskustas morkas sutarkuokite burokine tarka.

* Į daržoves suberkite miltus, įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite.

* Į pakaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite blynelius. Iš abiejų pusių apkepusius blynelius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

* Padažui į sezamų pastą berkite druskos, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite vandens ir išmaišykite, kol gausite vientisą masę.

* Blynus patiekite su gautu tahini padažu – bus taip skanu, kad tikrai kartosite.