Ingredientai
„Iki“ duona „Saulėgrąža“
1 vnt.
Marinuoti agurkėliai
40 g
Kaparėliai
20 g
„Iki“ krapai
5 g
Konservuotas tunas
200 g
Majonezo
50 g
Juodosios alyvuogės
50 g
Porcijos: 3
Jei nusibodo įprasta sumuštinio forma, gaminkite triaukštį sumuštinį su tuno užtepėle. Traški duona ir be galo gardi tuno užtepėlė kuria nuostabų skonių derinį. Sumuštinį su tuno užtepėle gaminkite ir šventėms.
Gaminimo eiga
* „Iki“ duoną „Saulėgrąža“ supjaustykite riekelėmis.
* Susmulkinkite agurkėlius, kaparėlius, krapus ir viską gerai sumaišykite su tunu ir majonezu bei druska.
* Keptuvėje ant aliejaus lengvai iš abiejų pusių pakepkite duonos riekeles.
* Ant duonos riekelės dėkite salotos lapą, tuno užtepėlės, užberkite kelis pjaustytų alyvuogių griežinėlius. Ant viršaus vėl dėkite duonos riekę ir vėl sluoksniuokite salotas, tuną, alyvuoges. Sumuštinį užbaikite ant viršaus uždėdami dar vieną duonos riekelę.