Ingredientai
Kiaušinis
1 vnt.
Cukraus
50 g
Lydytas sviestas
30 g
Kvietiniai miltai
120 g
Kepimo milteliai
3 g
Kakavos milteliai
30 g
Pienas
240 g
Šįkart pusryčiams ar pietums gaminsime kakavinius lietinius. Sodrios šokolado spalvos kvapnūs blynai ne tik gardūs, tačiau ir atrodo itin patraukliai. Kakavinių lietinių niekada neatsisako šokoladinių patiekalų mėgėjai.
Gaminimo eiga
* Dubenyje kiaušinį išsukite su cukrumi – plakite, kol cukrus ištirps.
* Supilkite lydytą sviestą, sijotus miltus, kepimo miltelius, kakavą, druską ir išsukite.
* Tada supilkite pieną ir išmaišykite vientisą tešlą.
* Įkaitintoje keptuvėje kepkite lietinius blynus, susukite į vamzdelius ir patiekite juos apibarstytus cukraus pudra.