Ingredientai
Gaminimo eiga
Iki 180 laipsnių įkaitinkite orkaitę. Daržoves nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir suvyniokite į kepimo foliją. Valandai įdėkite į orkaitę. Per tą laiką sausoje keptuvėje paskrudinkite kedrines pinijas. Leiskite riešutams atvėsti.
Iš orkaitės ištraukite daržoves, leiskite atvėsti. Nulupkite pomidorų ir paprikų odeles. Daržoves susmulkinkite nedideliais gabalėliais, česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su daržovėmis.
Pusę sūrio sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite į smulkintas daržoves. Ten pat keliauja ir supjaustyti rozmarino lapeliai, balzaminis actas ir 8 valgomieji šaukštai itin tyro alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska bei pipirais – gerai išmaišykite.
Likusiame aliejuje lengvai apkepkite čiabatos riekeles. Duoną taip pat galite paskrudinti ir orkaitėje. Likusį sūrį sutarkuokite rupia tarka arba tiesiog pasmulkinkite drožlėmis aštriu peiliu.
Ant duonos skrebučių uždėkite keptų daržovių, papuoškite „Džiugo“ gabalėliais ir kedrinėmis pinijomis.