Ingredientai
Gaminimo eiga
Riešutus smulkiai sukapokite ir apkepinkite iki gelsvos spalvos.
Į puodą suberkite cukrų ir riešutus ir, sparčiai maišydami kaitinkite ant stiprios liepsnos, kol cukrus išsilydys.
Išpilkite masę ant sviestu išteptos medinės lentelės, palikite atvėsti ir sukietėti. Tada sulaužykite gabalėliais ir sukapokite peiliu.
Želatiną užpilkite šiltu pienu. Kai išbrinks, užkaiskite pieną ant viryklės ir kaitinkite, kol beveik užvirs, bet neužvirinkite (želatina turi visiškai ištirpti).
Šaltą grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki tirštų, standžių putų. Sumaišykite išplaktą grietinėlę, kavą ir ištirpintą piene želatiną. Išmaišykite, kad tiršta masė būtų vientisa. Suberkite pasigaminto griliažo gabalėlius ir dar kartą gerai išmaišykite.
Sudėkite suflė į formą nuimamais kraštais ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.