Ingredientai
Virtų ryžių
1 stiklinė
Kiaušiniai
1 vnt.
Grietinės
1 stiklinė
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Garstyčių
1 šaukštas
Pienas
100 ml
Žalumynai
1 sauja
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
Pavirkite ryžius, kad būtų pusiau išvirę. Tada sumaišykite su faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.
Suformuokite iš faršo kukulius.
Padažui smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite aliejuje, kad svogūno gabalėliai taptų perregimi. Paskui sumaišykite juos su žalumynais, paprikos gabalėliais, pašildytu pienu, grietine ir garstyčiomis. Įberkite druskos ir pipirų.
Sudėkite kukulius į kepimo skardą, užpilkite padažu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 – 40 min.