Ingredientai
Tofu
300 g
Raudona curry pasta
1.5 šaukštas
Saldžiosios paprikos
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Pupelės
2 stiklinė
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Porcijos: 6
Jeigu gaminsite be vištienos – gausite puikų vegetarišką troškinį.
Gaminimo eiga
Tofu supjaustykite kubeliais bei pakepinkite su alyvuogių aliejumi. Gilioje keptuvėje apkepinkite kubeliais pjaustytą vištienos filė su curry pasta ir smulkintu česnaku.
Kai vištiena apkeps, sudėkite susmulkintą papriką, supilkite skardinę pomidorų, įpagardinkite druska bei pipirais ir patroškinkite apie 10 min. kol paprika suminkštės.
Paskui sudėkite virtas juodas pupeles bei kepintą tofu. Dar kelias minutes patroškinkite ir palikite 10 min. pastovėti.