Gaminimo eiga

1. Nuvalykite ir išdarinėkite žuvį. Atidėkite žuvies filė į šalį, o likusią žuvį sudėkite į puodą. Supjaustykite svogūną bei žaliąją poro dalį ir pakepinkite kartu su nenuluptomis česnako skiltelėmis ir lauro lapais nedideliame kiekyje aliejaus.

2. Uždėkite pakeptą svogūną, porą ir česnaką ant žuvies likučių, įpilkite vandens ir įberkite druskos. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol pusė skysčio išgaruos. Nukoškite sultinį per sietelį.

3. Pagal skonį įdėkite į sultinį žuvies prieskonių ir TERIYAKI padažo.

4. Porą ir morkas supjaustykite 1/2 cm skrituliukais. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje su morkomis ir poru. Sudėkite į sultinį ir virkite 15 minučių. Supjaustykite žuvį gabaliukais, sudėkite į puodą ir šiek tiek pavirkite. Suplakite grietinėlę, įdėkite kardamono arba baltųjų pipirų ir sriubą patiekite įdėję prieskoninių žolelių.

5. Apskrudinkite duoną svieste ir mėgaukitės su sriuba.