Ingredientai
Žuvies filė
500 g
Grietinės
5 šaukštas
Provanso žolelės
3 žiupsnelis
Kukurūzų miltai
7 šaukštas
Sviestas
100 g
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Aušrai.
Gaminimo eiga
1. Grietinę sumaišykite su druska, pipirais ir žolelių mišiniu.
2. Žuvį supjaustykite pusės delno dydžio gabalėliais. Gausiai aptepkite juos grietine su prieskoniais ir palikite pastovėti apie 10 minučių.
3. Gabalėlius apvoliokite kukurūzų miltuose.
4. Kepimo skardą ištepkite sviestu. Sudėkite žuvies gabalėlius ir ant kiekvieno uždėkite truputį sviesto.
5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.