Ingredientai
Miltų
1 stiklinė
Kiaušiniai
2 vnt.
Pienas
0.5 stiklinė
Kefyro
0.5 stiklinė
Varškė
0.5 stiklinė
Prinokęs bananas
1 vnt.
Porcijos: 4
Varškėčius ruošiame, kai norisi lengvo patiekalo. O ir iškepti juos neužtrunkama. Varškėčius patiekite su medumi ar jogurtu, mėgiamomis uogomis.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su pienu ir kefyru.
2. Įberkite žiupsnelį druskos ir po truputį įmaišykite miltus.
3. Varškę sutrinkite ir įmaišykite į tešlą.
4. Bananus smulkiai supjaustykite, sutrinkite ir įmaišykite į tešlą.
5. Suberkite razinas ir išmaišykite.
6. Jei tešla per skysta, įdėkite dar šaukštą miltų. Jei per kieta, įpilkite šlakelį pieno.
7. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
8. Patiekite su skystu medumi.
Skanaus.